BLOG

Badminton Famly har i deres nye video lavet tre rigtigt gode råd til, hvordan du får mere ud af dit fodarbejde så du kan nå ud og få dine returns, ligegyldigt hvor din modstander sender den hen!
Læs videre
Fuld fart over feltet! Vi kan nu også offentliggøre vores nye samarbejde med UNISPORT! Fodbold er jo hvor vi startede, så at kunne starte dette samarbejde er et mål vi har sigtet efter, næsten fra dag 1. Så endeligt at...
Læs videre
I forbindelse med udvikling og lancering af vores nye SHIN-TECH løbestrømpe har vi skabt et samarbejde med Løbeshop.dk, som vi nu med stor glæde kan offentliggøre. Inden samarbejdet testede løbeshop.dk's Jesper Petersen, vores nye løbestrømper, og lavede en anmeldelse af dem.
Læs videre
Halter dine lunges lidt? Så tag da lige og giv Badminton Famlys nye video et kig. Ordentlig teknik i dine lunges kan både give mere kraft i dine bevægelser, samt hjælpe med at sikre dig mod skader.
Læs videre
Hvis du har problemer med at nå ordentligt rundt på banen, eller gerne vil have genopfrisket grundlaget i dit fodarbejde, så tjek Badminton Famlys nye video ud! Og så må du jo hellere lige trække i et par Pro-Tech for...
Læs videre