BLOG

Smerter i achillessenen er et velkendt fænomen i alle former for sport der indeholder arbejder hvor man løber eller arbejder meget på forfoden. Gentagne belastninger af læggen kan give en overbelastning af achillessenen, som ender ud i en achillessene betændelse, eller et man vil kalde en tendopati

  Læs videre
  Ankelforstuvningen er den hyppigste skade indenfor fodbold, relateret til underbenet. Langt de fleste forstuvninger sker på ydersiden af anklen, lige foran den ydre ankelkno. Her vil jeg vise hvordan jeg selv plejer at lave en standard tape af en ankel med skade på ledbåndet på ydersiden.
  Læs videre

  Nicklas arbejder som sportspsykologisk konsulent med spillere og trænere i Superligaen og 1.division, samt er en fast del af staben omkring U16 landsholdet. Han har skrevet speciale i og om Ajax Amsterdam, og har modtaget supervision af sportspsykologer fra Premier League.

  Læs videre
  Startede som 5-årig i Næsbjerg, indtil han som 2. års u-17 spiller tog til Esbjerg FB. Han fik sin Superliga debut i EFB i 2004, hvor han var med til at vinde bronze. I 2006 blev han solgt til SC Heerenveen i Holland, hvor han var indtil 2008 hvorefter han skiftede til AGF. I 2010 skiftede han til FCM, og her har han været siden, bortset fra halvandet år fra 2012 til januar 2014 hvor han spillede i AS Monaco.
  Læs videre
  Muskelømheden efter træning går under betegnelsen DOMS (Delayed Onset of Muscle Soreness), og det er et helt normalt og velkendt fænomen, når du enten begynder på en ny for form træning, øger belastningen i din normale træning, eller hvis du skal i gang efter en pause
  Læs videre