BLOG

Af: Nicklas Falkesgaard Pedersen, Fysioterapeut hos Protreatment

Hvad er skinnebensbetændelse? Skinnebensbetændelse er en hyppigt forekommende overbelastningsskade, som især ses ved idræt med løb, spring og er især et problem hvis man træner i hal eller på andet hårdt underlag.

Læs videre

Skrevet af gæsteblogger Kristina Hyre, Tvillingeløber med Mette

Kort og godt omhandler Team Tvilling et sportsligt projekt hvor almindelige motionister løber med personer der ikke selv har mulighed for at løbe.

"For mig selv som løber er det virkelig fedt at kunne bidrage til et koncept, hvor sport bliver for alle"

Læs videre
Badminton Famly har i deres nye video lavet tre rigtigt gode råd til, hvordan du får mere ud af dit fodarbejde så du kan nå ud og få dine returns, ligegyldigt hvor din modstander sender den hen!
Læs videre
Fuld fart over feltet! Vi kan nu også offentliggøre vores nye samarbejde med UNISPORT! Fodbold er jo hvor vi startede, så at kunne starte dette samarbejde er et mål vi har sigtet efter, næsten fra dag 1. Så endeligt at...
Læs videre
I forbindelse med udvikling og lancering af vores nye SHIN-TECH løbestrømpe har vi skabt et samarbejde med Løbeshop.dk, som vi nu med stor glæde kan offentliggøre. Inden samarbejdet testede løbeshop.dk's Jesper Petersen, vores nye løbestrømper, og lavede en anmeldelse af dem.
Læs videre