Hvad betyder det at være del af Team Tvilling?

Kristina & Mette selfie

 

Skrevet af gæsteblogger Kristina Hyre, Tvilling med Mette

Kort og godt omhandler Team Tvilling et sportsligt projekt hvor almindelige motionister løber med personer der ikke selv har mulighed for at løbe. Konceptet er startet af tvillingerne Steen og Peder, hvor Peder er spastisk lammet, som har deltaget i diverse løb samt gennemført KMD Ironman i København i 2014, som de første tvillinger i verden nogensinde.

 

Det sammenhold og den glæde samt den påvisning om at handicappede kan deltage i sport på lige fod med andre har de videreført til flere afdelinger rundt i Danmark og sågar også Norge. Team Tvilling muliggør, at vi som almindelige motionsløbere og personer der ikke har mulighed for at løbe, indgår i et stærkt socialt fællesskab med fælles mål og drømme. Hertil oplever dem som ikke har mulighed for at løbe, at de bliver betragtet som løbere i stedet for at blive set som handicappede.

 

For mig betyder løb at jeg kan koble fra alle de daglige ting man har at se til og derved giver det mig et frirum. Da jeg opdagede Team Tvilling, tænkte jeg det kunne være en god måde at få nogle løbemakkere samtidigt med, at jeg kunne hjælpe nogle personer. Da jeg startede som frivillig løber i Team Tvilling, havde jeg ikke forestillet mig hvilket fælleskab jeg blev en del af og hvad det ville betyde for mig. I dag, tre år efter, med både deltagelse i Team Tvilling Nordjylland og Team Tvilling Århus afdelingerne, har det givet mig en masse gode og uundværlige venskaber samt fantastiske og uforglemmelige løbe oplevelser jeg ikke ville være foruden.

 

Hertil nævner Mette at ’’Det at løbe med Team Tvilling har givet mig et helt andet liv med et nyt og positivt syn på livet. Der er et rigtig godt sammenhold når vi løber sammen. Gode samtaler både før, under og efter løbet og dette bidrager til det gode humør. Det er så dejligt at komme ud blandt andre mennesker. Løberne i Team Tvilling tager os som vi er og ser os ikke kun som personer i en kørestol. Derfor glæder jeg mig ALTID til at være sammen til træning og til alle de dejlige løb vi har sammen.’’

 

For mig selv som løber er det virkelig fedt at kunne bidrage til et koncept, hvor sport bliver for alle samt får skabt et fantastisk fælleskab.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published