BLOG

Startede som 5-årig i Næsbjerg, indtil han som 2. års u-17 spiller tog til Esbjerg FB. Han fik sin Superliga debut i EFB i 2004, hvor han var med til at vinde bronze. I 2006 blev han solgt til SC Heerenveen i Holland, hvor han var indtil 2008 hvorefter han skiftede til AGF. I 2010 skiftede han til FCM, og her har han været siden, bortset fra halvandet år fra 2012 til januar 2014 hvor han spillede i AS Monaco.
Læs videre
Thomas Sørensen født og opvokset i Fredericia. Han har spillet 17 år i Premier League, hvor det er blevet til 171 kampe for Sunderland, 139 kampe for Aston Villa og 97 kampe for Stoke City. Derudover har han spillet 101 A-landskampe, og været med til 4 slutrunder. Han spiller på nuværende tidspunkt i Melbourne City.
Læs videre
Forbruget af kompressions produkter er steget markant over de sidste 5 år. Flere og flere idrætsgrene har taget produkterne til sig, og det er nu ikke unormalt at se diverse former for kompressions produkter på badmintonspillere, løbere, triatleter, fodboldspiller og håndboldspillere.
Læs videre

Liiteguard er ikke kun for de professionelle. Alle fodboldspillere kan have stor gavn af vores performance sæt. Uanset om du spiller serie 5 eller superliga, så kan du opleve kramper, muskelømhed og akillessene smerter, ligesom irritationen over at skulle bruge benskinner ikke kun er forbeholdt de professionelle.

Læs videre