BLOG

Af: Nicklas Falkesgaard Pedersen, Fysioterapeut hos Protreatment

Hvad er skinnebensbetændelse? Skinnebensbetændelse er en hyppigt forekommende overbelastningsskade, som især ses ved idræt med løb, spring og er især et problem hvis man træner i hal eller på andet hårdt underlag.

Læs videre

Smerter i achillessenen er et velkendt fænomen i alle former for sport der indeholder arbejder hvor man løber eller arbejder meget på forfoden. Gentagne belastninger af læggen kan give en overbelastning af achillessenen, som ender ud i en achillessene betændelse, eller et man vil kalde en tendopati

    Læs videre
    Ankelforstuvningen er den hyppigste skade indenfor fodbold, relateret til underbenet. Langt de fleste forstuvninger sker på ydersiden af anklen, lige foran den ydre ankelkno. Her vil jeg vise hvordan jeg selv plejer at lave en standard tape af en ankel med skade på ledbåndet på ydersiden.
    Læs videre
    Via mit arbejde med professionelle fodboldspiller har jeg set, behandlet og genoptrænet mange ankelskader. Det følgende bygger på mine egne erfaringer, og er således mit råd til hvordan du hurtigst kan komme dig over en ankelskade.
    Læs videre