REFERENCER

Hvad siger
kunderne?

  • Fodboldspillere
  • Håndboldspillere
  • Badmintonspillere
  • Løbere

Jakob Poulsen

FCM

“Jeg har nu spillet kampe og trænet i Liiteguard performance sæt i 6 mdr, og jeg er meget tilfreds. Det bedste er at jeg ikke skal bruge “englehud” og tape, og at benskinnen altid sidder hvor den skal.

Jeg er imponeret over kvaliteten og “styrken” af kompresionsstrømpen. At jeg får en skridsikker bund og achillessene kompression er bare et ekstra plus”.

Morten Bech

Viborg FF

“Jeg er yderst tilfreds med Liiteguard, da jeg får en god strømpe, der optimerer min daglige præstation.

Samtidig glider jeg ikke i støvlen og benskinnerne er formet efter mit ben, hvilket gør at jeg på intet tidspunkt har en benskinne der generer”.

Mikkel Andersen

Lyngby BK

“Jeg har været ekstremt glad for effekten af Liiteguard. Kompressionen giver mig en følelse af optimal støtte og power.” Sokken har desuden afhjulpet ømme lægge og achillessener, hvilket jeg ellers altid døjer med i opstarten af sæsonen. Super produkt, som jeg varmt kan anbefale“.

Danny Olsen

Hobro IK

“Med Liiteguard får jeg ikke kun en behagelig strømpe, som sidder godt i støvlen, men giver mig også den støtte min achillescene har brug for. Den er tilmed også smart i forhold til den meget lette skinne, så man ikke skal bruge strømpe tape, som kan give problemer for din læg igennem en kamp“.

Jonas Damborg

Hobro IK

“Liiteguard har været en kæmpe positiv overraskelse for mig. Silikonen under sokken giver følelsen af et bedre greb i støvlen. Ydermere er problematikken med klodset benskinner og en masse strømpe tape løst med liiteguard. Man får en let skinne der er skabt og sidder perfekt til dit ben i den indbygget lomme i sokken, så behovet for tape er væk. Vil klart anbefale dem“.

Edgar Babayan

Hobro IK

“Jeg har altid hadet at spille med benskinner da de er klodset og sidder ustabilt i løbet af en kamp. Jeg har altid ledt efter en benskinne som kunne sidde 100% stabilt uden brug af strømpetape, og endelig har jeg fundet den gennem liiteguards performance sæt!”.

Ricki Olsen

HB Køge

“Jeg har tidligere haft en tendens til at få krampe i læggene i kampenes sidste minuter. Det problem er jeg med Liiteguards kompressionssok på positiveste vis kommet til livs. I Liiteguards performance sæt kan jeg uden gener spille 90. minutter.
Ydermere er jeg utroligt glad for Liiteguards specialtilpassede benskinne. Den sidder som smurt på skinnetbenet, og i og med at den er integreret i sokken, bemærker man næsten ikke, at man har den på. At jeg slipper for at tape den, da den sidder knivskarpt på benet, er også en stor bonus“.

Mathias Haarup

Hobro IK

“Jeg har været rigtig glad for LiiteGuards performance sæt, da jeg i opstarten har været skadet med kramper og spændinger i læggen. Efter jeg er begyndt, at spille med performance sættet er irritationen i min læg aftaget. LiiteGuards produkt har haft stor indflydelse på min skade og jeg er kommet tilbage på fodboldbanen hurtigere end forventet. Jeg kan med god samvittighed anbefale LiiteGuards performance sæt til alle sportsudøver med læg skader, da sættet har haft stor betydning på længden af min skadesperiode”.

Mikkel Thygesen

Roskilde FC

“Efter mange år inde for fodboldverdenen, har jeg prøvet en del forskellige skinner med tilhørende strømper, men med Liiteguard har jeg nu fundet den Performance strømpe jeg har ledt efter. Skinnerne er jeg fri for at rette på under kamp, de er lette og formet efter mit eget skinneben. Med det skridsikre og kompressionen, har jeg nu fået en solid strømpe, som giver støtte og er nu en fast bestanddel af min hverdag som fodboldspiller”.

Frederikke Thøgersen

Fortuna Hjørring

“Jeg syntes det er rart, at man ikke mærker at man har skinnerne på og at de altid sidder hvor de skal – også efter en duel!”.

Mads Hvilsom

Sønderjyske

“Med Liiteguard bruger jeg ikke længere tid på strømpetape. Sokkens sål gør at jeg ikke glider rundt i støvlen, hvilket giver en behagelig og sikker følelse”.

Kjartan Finnbogason

Ferencvarosi TC

“Jeg er vant til at bruge strømper med antiskrid, men Liiteguard slår alt andet jeg har prøvet. Den komprimerende effekt har jeg også gavn af i den daglige træning og kampe. Sidst, men ikke mindst, så sidder den formbare benskinne perfekt”.

Frederik Møller

Silkeborg IF

“Med Liteguard får jeg et produkt som opfylder mine krav til en sok og skinne – de sidder super godt på foden og skinnen sidder hvor den skal under hele kampen. Uden at jeg behøver at bruge tape eller underwrap.”

Anders Egholm

Sønderjyske

“Fra jeg første gang prøvede sokken fra Liiteguard var jeg ikke i tvivl om at det var den bedste sok jeg har prøvet i mine 15 år som professionel. Sokken giver en god støtte omkring akillessenen og læg og sætter sig perfekt i støvlen. Desuden er løsningen med skinnen genial og jeg skal ikke længere bøvle med tape og en skinne der glider rundt og derfor hele tiden skal sættes på plads. Jeg er meget tilfreds med mit performance sæt fra Liiteguard og vil til en hver tid anbefale det for mine kollegaer”.

Emil Scheel

Viborg FF

“Med liiteguard har jeg fået en benskinne som jeg har efterspurgt meget længe. Den individuelle pasform giver indtrykket af, ikke at have skinner på. Kompressionsstrømpen bruger jeg både før, under og efter kamp, som en almindelig kompressionsstrømpe, mens strømpens lomme gør strømpetapen overflødig”.

Martin Vingaard

Tampa Bay

“Man skulle tro det var en ulempe at spille med en sok, under sin kampsok, men jeg tænker slet ikke over jeg har sokken på. Samtidig sidder mine benskinner helt perfekt uden brug af tape eller andre materialer. Jeg har altid nørdet i jagten på den optimale løsning for mine benskinner og det har jeg fundet med liiteguard perfomance sættet”.

Andre Rømer

Randers FC

”Benskinnen sidder rigtig godt, og den bliver siddende. Jeg er vant til at mine benskinner flyver rundt på benet, og at jeg skal rette på dem hele tiden. Det skal jeg ikke med Liiteguard. Jeg mærker ikke at jeg har dem på, hvilket jeg absolut ikke kan sige om min normale benskinne”

”Jeg bruger altid støvler der er lidt for store, og her kan jeg tydeligt mærke effekten af silikonen under bunden, hvor jeg føler at jeg står bedre fast i støvlen”.

Katrine Mønsted

AGF

"Jeg har igennem de sidste mange år, døjet med skinnebensbetændelse, hvorfor jeg primært har spillet med lange kompressions strømper og derfor også var lidt skeptisk ved nu at skulle prøve at spille i korte. Men mine bekymringer er blevet gjort 100% til skamme, for jeg har mærket minimalt til det. Faktisk var første gang i mine “normale” strømper, fordi jeg ikke havde fået vasket Pro-tech strømpen, første gang jeg igen rigtigt mærkede noget til mit skinnebensbetændelse.

Dagen efter var jeg tilbage i Pro-Tech strømpen."

Emily Baunsgaard

HH Elite

"Strømpen virker rigtig godt ift kompressionsdelen og giver en god behagelig støtte. Det er også virkelig fedt at man føler man sidder fast i skoen og ikke glider rundt."

Frederik Hildebrand Nielsen

Otterup HK

"Strømpen giver en super fin effekt i forhold til den skridsikre underside af strømpen, der gør at jeg føler en god kontakt til skoen under hele træningen.

Jeg synes selve kompressionen i strømpen fungerer godt.

Strømpen vil jeg helt sikkert bruge meget fremover."

Kristina Jørgensen

Viborg HK

"Jeg synes at strømpen er super behagelig. Det bedste ved den er at den sidder så tæt og at der er god støtte til akillessenen."

Mikkel Leth

Køge Håndbold

"Jeg har været meget tilfreds med strømperne. De har virket meget bedre end forventet! Jeg har normalt meget ømme akillessener, men efter jeg er begyndt at bruge strømperne er det blevet meget bedre.

Og det er endda på trods af, at jeg ikke bruger dem til hver eneste træning. En gang i mellem kan det være et helvede at komme i gang om morgenen, men det har jeg slet ikke oplevet i samme grad."

Louise Ellebæk

FCM Håndbold

"Jeg har kun positive ting at sige om strømpen!

Jeg er helt vild med den støtte der omkring anklen og ved akillessenen! Det giver en enorm tryghed og sikkerhed i forhold til mine svage ankler."

Tobias Primdal

Stoholm Håndbold

"Foden sidder helt fast i skoen sådan man ikke sejler rundt, ved hjælp at det grip der sidder under hvilket gør retningsskiftende mere skarpe . Den sidder som en kompri strømpe skal og ankel og akilles støtten er klasse."

Malou Neve

EH Aalborg

"Jeg er helt vildt med det under strømpen, hvilket gør at man ikke glider rundt i skoen.

Jeg har før oplevet af mine fødder bliver så varme, altså næsten brænder, og dette oplevede jeg ikke med disse strømper."

Stine Dunsø

Roskilde Håndbold

"Jeg har følt en ekstra stabilitet omkring min fod, heraf særligt ankel.

Jeg kunne forestille mig, at hvis man ikke er vant til at spille med kompressionsstrømper, at den vil føles en anelse "stram og trykkende" på anklen, når man træner med den de første 2 gange. Det har dog ikke påvirket mig, og har tværtimod gjort at jeg har følt mig mere forbundet med halgulvet, idet en tætsluttende sko og nu også strømpe, for mig personligt er at foretrække, når jeg skal præstere."

Emil Hybel

"SUPER FED IDE!! Tidligere havde jeg døjet med ømme akillessener efter mange kampe på kort tid. Denne smerte/ømhed blev væsentligt reduceret, hvis ikke fjernet helt med denne teknologi som jeg bestemt har kunnet mærke effekten af. Klart den ting ved sokken jeg har kunnet mærke på bedste og mest markante vis. Skide godt!"

"Jeg er imponeret over kvaliteten og “styrken” af kompresionsstrømpen."

Frederik Sangtong

"PRO-TECH strømpen er en rigtig, rigtig lækker strømpe.

Jeg synes, at det er mega fedt at strømpen strammer op omkring anklen, har dog ikke haft nogle skader med anklen, men den sidder rigtig godt!

Det med det skridsikre under strømpen virker rigtig godt, står bedre fast end jeg tidligere har gjort med andre strømper."

Sophia Grundtvig

"Jeg synes at strømpen er rigtig god! Den er meget behagelig og sidder godt på foden. Den skrider ikke i skoen, og føles derfor meget stabil og beskyttende for eventuelle vrid mm.

Første gang jeg tog strømpen på, synes jeg, at den var stram. Men jeg følte ikke at det var et problem næste gang jeg tog den på.

Alt i alt synes jeg at sokken er komfortabel og beskyttende, hvilket giver en god ro når man spiller - især hvis man døjer lidt med noget."

Jakob Godt Hansen

"Støtten omkring ankel og akillesenen er for lækkert! Det fungerer rigtig godt og man kan mærke støtten, hvilket giver tryghed.

Jeg kan godt lide det med at strømpen sidder meget til og ligesom former sig omkring foden - ligesom det er meget tydeligt og mærke hvor svedtransporterende stoffet er. Virkelig godt!!"

Stine Raunsgaard

"Der er ingen tvivl om, at den har en effekt i generel forstand. Man kan mærke, at den arbejder med benet, både under og efter træning. Jeg oplever at være mere eksplosiv i mit benarbejde.

Jeg har lidt problemer med en svag ankel, der gerne vil vrikke om, selv ved små bevægelser. Her oplever jeg generelt mere stabilitet i leddene med sokken på."

Mikkel Normann

"Jeg har været rigtig tilfreds med dem og for at være helt ærlig, så kunne jeg godt se mig selv spille i dem. Det er jo en hel anderledes strømpe end dem jeg er vant til.

Det jeg dog lagde mest mærke til, det var den rigtig gode støtte omkring anklen, hvor man får meget mere stabilitet. De sokker vi har i badminton er jo gode og noget vi er vant til, men det giver en helt anden stabil fornemmelse med denne slags ankelsupport syntes jeg."

Gry Uhrenholt

"Jeg har det sidste år spillet med lange kompressionsstrømer efter jeg sprang akillessenen tilbage i oktober 2016. Da jeg første gang skulle i Pro-Tech strømpen og skulle spille kamp, var jeg naturlig nervøs. Jeg følte dog hurtig en god støtte fra strømpen, på trods af at den var kortere end det jeg normalt brugte, og i kampen var der den støtte som jeg havde brug for. Derfor kom jeg også hurtigt til at “glemme” mine lange strømper. Effekten af strømpen mærker jeg i form af, at jeg ikke har samme ømhed i den tidligere skadet fod når jeg er færdig med at træne.

Jeg har været meget positiv og har efterfølgende brugt strømpen ved alle mine træninger og kampe."

Philip Kidmose

"Jeg er rent faktisk virkelig imponeret over den. Det som der er i bunden af den er virkelig dejligt at spille med, man føler man står bedre fast. Jeg har før følt jeg gled engang imellem, men oplevede jeg ikke med jeres strømpe."

Og flere er på vej!