Er du fodboldspiller?
Så fortjener du dette...

Gå direkte til produkter

Vind vigtige sekunder

Uanset hvor meget du løber, sparker og tackler vil den unikke benskinne blive siddende stabilt uden brug af strømpetape. Så er du altid klar til næste duel!

Vær afgørende i alle 90 minutter

Du kan holde energiniveauet oppe. Så du kan være klar til at afgøre kampen i de døende minutter.


Følelsen af at spille uden benskinner

Du slipper for benskinner der distraherer dig fra kampen. Liiteguards benskinne er støbt præcist efter dit ben, så du helt glemmer, at du bruger dem.

Få det maksimale ud af dine støvler

Du får følelsen af kunne udnytte hver eneste procent af dine støvler, takket være det perfekte fit i den medicinsk godkendte fodboldstrømpe


Vær klar til ALLE kampe

Øg din udholdenhed til hele sæsonen frem for kun noget af den. Gør det du elsker allermest. Spil alle kampe i sæsonen i stedet for kun nogle.

Ambassadører

Hvad spiller de professionelle i? Se alle

Quick view
PERFORMANCE SÆT - HVID
FOOTBALL
FOOTBALL
599,00 kr

Er det det værd at være skadet?

Skader kan være afgørende for om du kan udnytte dit fulde potentiale, og nå de mål du har sat dig. For med en skade reducere du dine timer på banen, hvor du kunne bruge din tid på at nå dine mål.

Reducér ankelskader

Er du blandt de 20% af alle fodboldspillere der har oplevet at have en ankelskade?


Så ved du også, at der skal to ting til for at nedsætte risikoen for at det sker igen. Begge elementer har været fokusområder i udviklingen af produkter hos Liiteguard


Reducér Achillesskader

Med vores innovative Achillesseneteknologi giver vi dig de optimale forudsætninger til at kunne undgå Achillessenebetændelse

Reducér vabler

Med den nye gripteknologi nedsætter du risikoen for vabler. Ubehaget ved en vabel får mange fodboldspillere til uhensigtmæssigt at ændre positur og derfor overbelaste kroppen på en uvant måde.


Reducér chancen for skader de første 20 minutter

Vidste du at du er mere udsat for skader i de første 20 minutter af en kamp? Med den medicinsk godkendte kompression i Liiteguards produkter sikrer du dig en øget varme i musklerne under opvarmning.

Klump af reviews

Meget mere end bare en fodboldstrømpe

Du får muligheden for at få 2 unikke fodboldstrømper, som er specielt udviklet til at optimere spillet på banen.

Medicinsk godkendt kompression

I Liiteguards Performance og Pro-Tech strømper bruger vi de nyeste teknikker inde for kompressionsteknologi. Dette vil sige at de er strikket som gradueret kompression inden for medicinsk klasse II.

Denne form for kompression har en forstærkende effekt på venepumpefunktion. Dette betyder at det øger blodcirkulationen og hjælper med at ilte blodet og få affaldsstoffer hurtigere ud af musklerne.

Kompression som helhed har også den effekt, at muskler hurtigere bliver varme under aktivitet hvilket er med til at forebygge skader.

Derudover finder du i produkterne en ekstra kompression placeret ved Achillessenen. Denne forstærkning er designet til at afhjælpe de vibrationer der vil opstå i senen under aktivitet. Disse vibrationer skaber mikrotrauma i Achillessenen, og er en af de store faktorer i at ømhed og Achillessenebetændelse opstår. Ved at reducere vibrationerne hæmmes derfor også de skadesprovokerende væskeophobninger ved Achilles.

Innovativ ankelteknologi

For at bekæmpe ankelskader er der to faktorer der er vigtige. Den ene er mekanisk støtte, den anden er sensorisk feedback.

Mekanisk støtte finder du i alle kompressionsprodukter fra Liiteguard. Selve støtten kommer fra tekstilet og det tryk det udgør på anklen. Dette giver en ekstra sikkerhed og stabilitet når du kommer ud i yderpositioner. 

Vi har i vores Pro-Tech strømpe forsøgt at øge den sensoriske feedback du får omkring din ankel, via den teknologi der er indbygget i strømpen. Via lokale stramheder og små stimuleringer fra den indvendige silikone, ønsker vi at øge det sensoriske input, så din hjerne har de bedste betingelser for at udføre en handling. Specifikt ønsker vi at øge dine muligheder for at beskytte din ankel når du træner, da den øgede sensoriske feedback giver dig en bedre fornemmelse af din fodstilling. Især hvis den er på vej i en yderstilling som potentielt kan være skadelig.

Skridsikker sål og svedtrandsporterende materiale

I alle Liiteguards produkter finder du en skridsikker sål, som skal sikre dig et optimalt greb i dine fodboldstøvler. 

Sålen har en punktvis silikone belægning. Dette gør at der skabes en friktion med sålen i støvlen, som gør at du står bedre fast, hvilket giver en bedre kontakt til støvle og underlag.

Strømperne er desuden lavet i et materiale som transporterer sved hurtigere væk fra huden end bomuld, som er i mange normale fodboldstrømper. Dette gør at din fod holdes mere tør, og kombineret med silikone belægningen, minimerer dette risikoen for vabler markant.

Unik benskinne og lomme

Vi har i Liiteguard udviklet en benskinne, du knap nok mærker at have på. Skinnen former du selv efter dit eget ben og på kun 75 gram er den en af de letteste på markedet.

Den unikke benskinne er lavet i et patenteret materiale. Det innovative materiale bliver formbart allerede ved 62 grader, hvilket gør at benskinnen kan formes efter få sekunder. Herefter kan du forme en benskinne, der passer helt unikt til dit skinnebens dimensioner

Strømpen er udstyret med en indvendig lomme, som holder din benskinne på plads uden brug af strømpetape eller underwrap. Lommen har en nedre begrænsning, som gør at din benskinne aldrig vil glide ned. Samtidig gør den generelle kompression i strømpen, at benskinnen bliver siddende stabilt, uanset hvor meget du løber, sparker og tackler.