30 dages tilfredshedsgaranti
Fri fragt & Hurtig levering
Gratis returnering

En tidligere professionel fodboldspiller og en sportfysioterapeut.

Nicklas Falkesgaard Pedersen

Nicklas Falkesgaard Pedersen

  • Uddannet fysioterapeut i 2004
  • Har siden da arbejdet med professionelle fodboldspillere i FCM og AGF
  • Siden januar 2016 en del af Protreatment (partner i deres Aarhus afdeling)

Via min baggrund i professionel fodbold, har jeg selv set min del af både achillessene og ankel skader, og ved at det er meget hyppige problemstillinger hos fodboldspillere. Jeg har desuden mange gange haft spillere til behandling, som har haft spændte og ømme lægge efter en hård træning eller kamp, ligesom kramper i læggene er et meget normalt fænomen.

Inden for professionel fodbold er det værst der kan ske for en spiller, at blive skadet. Det er deres job, passion og ambitioner der bliver påvirket, og det er derfor voldsomt frustrerende når de skal sidde ude med en skade.

Frustrationen over at være skadet deler de med alle andre der har passion for en idræt. Uanset hvilket niveau man er på, så er det frustrerende når man skal afholdes fra at gøre det man gerne vil.

Min ambition med Liiteguard er at skabe produkter, som kan hjælpe brugeren til at dyrke deres sport og passion, uden at skulle stoppes af skader. Missionen er at Liiteguards produkter kan afhjælpe de problemer som man hyppigst oplever når man træner hårdt og målrettet.

Jeg har kombineret min erfaring fra professionel fodbold med min faglige fysioterapeutiske viden, til at skabe ideerne til Liiteguards produkter. Jeg håber de kan hjælpe dig til at præstere optimalt hver gang!

Christopher Geertsen

Christopher Geertsen

  • Har spillet fodbold i 19 år
  • Tidligere professionel fodboldspiller – har opnået en 3. Plads i Alka Superligaen og en sølvmedalje i den danske pokalturnering.
  • Har spillet 27 U-Landskampe for Danmark

Jeg stoppede desværre min fodboldkarriere pga. en alvorlig knæskade sidste år. Det har været en fantastisk og oplevelsesrig tid at være fodboldspiller, og i stedet for at se det som et nederlag ikke at kunne spille fodbold mere, så vælger jeg at se positivt på tingene. Var jeg ikke blevet knæskadet, havde jeg aldrig mødt Nicklas, og uden det møde havde Liiteguard ikke eksisteret den dag i dag.

Jeg elsker stadig at stå op hver morgen for at blive endnu bedre til mit arbejde – præcis som jeg gjorde, da jeg var professionel fodbold på mit højeste niveau. Min drøm er at leve af det, som jeg brænder for, og jeg elsker at være en del af sportsverdenen og kunne gøre en forskel. Det er noget, som aldrig ændrer sig, og derfor er jeg også overbevist om, at vores produkter kan flytte noget hos rigtig mange.

Jeg vil hjælpe atleter i deres rejse mod de mål, de arbejder så hårdt på at nå. Jeg vil gøre en forskel, så de ikke skal opgive pga. skader – præcis som jeg gjorde. Det var lige præcis derfor, jeg startede Liiteguard – så vi kan minimere og undgå nogle af de skader, atleter rammes af hver eneste dag. Jeg ved, at vi tager udgangspunkt i atleternes behov, og da jeg selv har været i deres sted, ved jeg, at mine erfaringer kan være med til at sikre kvaliteten.

5% rabat
ØV!
DESVÆRRE...
TÆT PÅ
10% rabat
15% rabat
UUUUH... DET VAR TÆT PÅ
DESVÆRRE...
ØV!
10% rabat
UHELDIGT
ØV!
LIITEGUARD LYKKEHJULET VIND 1 RABATKODE!
Indtast din mail og spin hjulet! Dette er din unikke mulighed for at vinde en eksklusiv rabatkode!
Regler
  • Kun 1 spil pr. bruger
  • Snyder bliver diskvalificeret og rabatkoden er ugyldig